Конкурс на навчання в аспірантурі

2017-08-10

Інститут українознавства ім І. Крип’якевича НАН України оголошує конкурс для проведення прийому до аспірантури та докторантури на місця державного замовлення (з відривом від виробництва) на 2017 рік зі спеціальності:

032 – Історія та археологія (спеціалізація – археологія та історія середніх віків)».

В аспірантуру приймаються громадяни України, які мають кваліфікацію магістра, рекомендацію вченої ради вищого навчального закладу на навчання в аспірантурі.

Особи, що вступають до аспірантури, подають на ім’я директора Інституту: 

  • заяву; 
  • особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою 4 х 6; 
  • автобіографію; 
  • список опублікованих наукових праць, а також відбитки цих публікацій (вступники до аспірантури, які не мають опублікованих праць подають наукові доповіді (реферати) з обраної ними наукової спеціальності); 
  • медичну довідку про стан здоров’я за формою № 286–у; 
  • копію диплома про закінчення вищого навчального закладу із зазначенням одержаної кваліфікації магістра та копію додатка з оцінками (особи, які здобули відповідну освіту за кордоном – копію  нострифікованого диплома); 
  • копію паспорта; 
  • копію ідентифікаційного номеру;
  • посвідчення про кандидатські іспити для осіб, які повністю або частково склали кандидатські іспити; 
  • рекомендацію вченої ради вищого закладу освіти до навчання в аспірантурі;
  • список опублікованих праць (за наявності).

Паспорт та диплом про закінчення вищого навчального закладу подаються вступниками особисто.

Документи приймаються тільки у повному комплекті.

Вступники до аспірантури проходять співбесіду на засіданні приймальної комісії Інституту та складають конкурсні вступні іспити зі спеціальної дисципліни, філософії та іноземної мови.

Вступні іспити з 11 вересня до 30 жовтня 2017 р.
Зарахування до аспірантури з 1 листопада 2017 р.

Прийом документів з 1 серпня до 10 вересня 2017 р.

Адреса: 79029, м. Львів, вул. Козельницька, 4 (к. 404).
Тел.: (032) 270-65-98



Читайте також:

2024-04-18
У березні 2024 року науковці відділу української мови Інституту українознавства Національної академії наук України взяли участь у серії науково-освітніх заходів «Мовознавці актуалізують», які ініціювала катедра української мови Національного університету «Львівська політехніка».

2024-04-16

11–12 квітня 2024 р. у Інституті історії Варшавського університету відбулася міжнародна наукова конференція «Stosunki polsko-ukraińskie wobec rosyjskiej agresji na Ukrainę: konteksty historyczne i współczesne», в якій взяли участь провідні історики та політологи Польщі та України, серед них наші колеги із відділу «Центр дослідження українсько-польських відносин».


2024-04-16

23 березня 2024 р. у Київському національному університеті Т. Шевченка відбулися річні наукові читання Національної академії наук вищої школи України, на яких обговорено актуальні проблеми розвитку науки, освіти та культури України, захисту її від новітньої російської агресії. Особливе зацікавлення викликали доповіді економіста Анатолія Кінаха, медикині Ольги Богомолець, фізика і перекладача Максима Стріхи, історика Георгія Папакіна. У виступі нашого колеги, завідувача відділу «Центр дослідження українсько-польських відносин» Миколи Литвина проаналізовано особливості польсько-українських міждержавних і міжнаціональних відносин, актуалізовано історіографічні та археографічні перспективи дослідження проблеми.


Оголошення:

Видання:

Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України: історія, імена, ідеї